Grad NOVSKA Službene stranice

Do kraja godine završetak radova na uređenju Doma i vatrogasne spremnice u Jazavici

Do kraja godine završetak radova na uređenju Doma i vatrogasne spremnice u Jazavici

Nakon zatvorene financijske konstrukcije, na Društvenom domu i vatrogasnoj spremnici u Jazavici započela je treća faza radova na unutarnjem uređenju, kao i na uređenju dvorišta.

Predsjednik Mjesnog odbora i izvođač radova, u utorak 27. listopada, upoznali su gradonačelnika Vladu Klasana i direktora Novokoma Vinka Debeljaka, s intenzitetom započetih radova. Nedeljko Komljenović vlasnik zidarskog obrta "Komljenović", koji je  izvođač radova, je rekao da će radovi do kraja idućeg mjeseca biti privedeni kraju ukoliko im u prilog budu išli vremenski uvjeti.

"Trenutno su u tijeku radovi na asfaltiranju kolnog prilaza, uređenju parkirališnih mjesta, radovi na pripremi terena za montažu rasvjete, te unutarnje uređenje doma."- dodao je Komljenović. Predsjednik MO Jazavica Mario Adžijević iskoristio je ovu prigodu kako bi se zahvalio gradonačelniku i Gradskoj upravi na potpori, istaknuvši kako su mještani izrazito zadovoljni što će napokon moći uživati u ovako reprezentativnom objektu. 

Gradonačelnik je najavio da će se dječje igralište, koje se trenutno nalazi na privremenoj lokaciji, tijekom iduće godine premjestiti u blizinu Društvenog doma, te se zahvalio mještanima Jazavice na strpljenju, ujedno najavljujući i uređenje fasade i okoliša, koje je planirano za iduću godinu.