Grad NOVSKA Službene stranice

JAVNI POZIV za sufinanciranje upisnine polaznicima online specijalističkog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015./2016.

Na temelju članka  4.  Odluke o sufinanciranju upisnine polaznicima online specijalističkog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015/2016. („Službeni vjesnik“ broj 24/15)  Gradonačelnik Grada Novske objavljuje

 

JAVNI POZIV

za sufinanciranje upisnine polaznicima online specijalističkog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015./2016.

I.

 

Pozivaju se polaznici online specijalističkog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“  da podnesu prijavu za sufinanciranje upisnine.

 II.

 

Postupak sufinanciranja upisnine  kao i prava i obveze korisnika sufinanciranja utvrđeni su Odlukom o sufinanciranju upisnine polaznicima online specijalističkog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015/2016. („Službeni vjesnik“ broj 24/15).

III.

 

Pravo na sufinanciranje upisnine imaju Polaznici Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje  „Nikola Šubić Zrinski“, smjer Specijalistički studij, koji se   prijave na ovaj  javni poziv  pod sljedećim uvjetima:

-          da su  državljani Republike Hrvatske,

-          da imaju  prebivalište na području Grada Novske najmanje od 27. svibnja 2014. godine , 

-          da su upisani u 1. godinu specijalističkog studija na  Visokoj školi te da  svoje studentske obveze izvršavaju  kroz sustav učenja na daljinu (online studij).

                                   

IV.

 

Prijave na javni poziv  dostavljaju se do 18. lipnja 2015. godine  na adresu: Grad Novska, Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 2, s naznakom “Javni poziv za sufinanciranje upisnine polaznicima online specijalističkog studija”.

 

Prijave zaprimljene izvan roka  neće se uzeti u razmatranje.

 

Prijave koje ne budu sadržavale potpunu dokumentaciju traženu ovim javnim pozivom ili koje ne udovolje traženim uvjetima će se odbiti.

 

   V.

 

Prijavi za sufinanciranje obvezno se prilaže sljedeća dokumentacija:

-          potvrda Visoke škole o upisu 1. godine specijalističkog studija  kroz sustav učenja na daljinu (online studij),

-          uvjerenje o prebivalištu,

-          presliku domovnice,

-          presliku osobne iskaznice,

-          presliku potvrde o broju  žiro-računa (IBAN),

-          OIB.

VI.

 

Odluku o sufinanciranju upisnine donosi Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Novske te će ista po donošenju biti objavljena na internetskoj stranici Grada Novske www.novska.hr.

 

VII.

 

Na temelju konačne odluke o sufinanciranje upisnine s Polaznicima Visoke škole  zaključit će se   ugovori o sufinanciranje upisnine kojima će se definirati međusobna prava i obveze.

VIII.

 

Visina sufinanciranja  upisnine po polazniku iznosi 2.000,00 kuna.

IX.

 

Iznos s kojim se Polazniku sufinancira upisnina  je nepovratan pod uvjetom da Polaznik:

 

  • na vrijeme položi sve ispite 1. godine specijalističkog studija te da u narednoj  studentskoj godini  Gradu dostavi  potvrdu o upisu  završne godine specijalističkog studija,

  • donese diplomu o  završetku specijalističkog studija najkasnije u roku 3 (tri godine) od dana primitka iznosa sufinancirane upisnine.

Korisnik je dužan vratiti primljeni iznos sufinancirane upisnine ako nije dostavio dokaze iz prethodnog stavka.

X.

 

Za sve dodatne informacije u vezi ovog Javnog poziva zainteresirani se mogu obratiti Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, pravne poslove i javnu nabavu, radnim danom od 7,00 do 15,00 sati, na adresi označenoj u točki IV. ovog Javnog poziva ili na broj telefona: 044/691-519.

 

                                                         

KLASA: 604-02/15-01/34                                                                                                 GRADONAČELNIK

Ur.broj: 2176/04-03-15-1                                                                                                           

U Novskoj,  3. lipnja 2015.                                                                                                mr. sc. Vlado Klasan