Grad NOVSKA Službene stranice

„KOŠUN za sretnu obitelj“

„KOŠUN za sretnu obitelj“

U prostorima Razvojne agencije Grada Novske – NORA, ovih je dana potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstava između Zaklade „Hrvatska za djecu“ i Katoličke osnovne škole u Novskoj za provedbu projekta „KOŠUN za sretnu obitelj“.

„KOŠUN za sretnu obitelj“ naziv je novoga projekta kojega je osmislila Katolička osnovna škola u Novskoj uz suradnju Razvojne agencije Grada Novske – NORA te pomoć Grada Novske, a odnosi se na uređenje prostora školske knjižnice te provedbu dvanaest različitih radionica i aktivnosti učenika, njihovih roditelja i djelatnika Škole u školskoj godini 2019./2020 s ciljem što veće međusobne povezanosti djece i njihovih roditelja.

Zaklada „Hrvatska za djecu“ pozitivno je ocijenila spomenuti projekt te isti sufinancirala u iznosu od 95.770,00 kuna. Provedbe projekta započinje u mjesecu studenom ove godine s prvom aktivnošću i radionicom pod nazivom „Kavica za roditelje“ koja će se održavati do završetka nastavne godine svakoga narednog mjeseca u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice „Ante Jagar“ Novska.  

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Zaklade “Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade “Hrvatska za djecu“.