Grad NOVSKA Službene stranice

12. Memorijalni malonogometni turnir "Sandro Marinić"

HNK Sloga Jazavica/Roždanik u spomen na svog tragično preminulog predsjednika kluba Sandra Marinića organizator jednodnevnog pozivnog malonogometnog turnira mladeži. Dvanaestu godinu za redom okupili su se mladi nogometni znalci kako bi odmjerili snage u tri kategorije – prstića, limača i mlađih pionira.

Ove su godine nastupile selekcije iz NK Libertas Novska, NK Slavonac Lipovljani, HNK Sloga Jazavica/Roždanik i HNŠK Moslavina Kutina. U dvije kategorije, limača i mlađih pionira, dominirale su selekcije Moslavine iz Kutine, dok je u najmlađoj kategoriji, prstića, prvo mjesto zauzela ekipa Libertasa. Prema riječima jednog od organizatora turnira borisa Horvata, primjetan je napredak u radu s mladeži u NK Slavonac Lipovljani, te je to bio i razlog za pozivnicu na turnir.

"Natojat ćemo i za slijedeće izdanje ovog memorijalnog turnira zadržati koncepciju pozivanja upravo ove tri kategorije mladeži, i to zbog njihove mladosti i atraktivnosti. Ovim putem zahvaljujem Gradu Novskoj na potpori održavanja turnira, te roditeljima mladih nogometaša", rekao je Boris Horvat.

Pod pokroviteljstvom Sportskih novosti pehare i medalje najuspješnijim ekipama, strijelcima, vratarima i igračima uručili su obitelj Marenić i zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević.

 

Rezultati:

Prstići:

Sloga – Slavonac 0:1

Moslavina – Slavonac 5:1

Moslavina Libertas 2:1

Slavonac – Libertas 0:0

Sloga – Libertas 4:5

Moslavina – Sloga 5:0

 

1. Libertas

2. Slavonac

3. Moslavina

4., Sloga

 

Limači:

Sloga – Slavonac 1:1

Moslavina – Slavonac 0:0

Moslavina Libertas 0:2

Slavonac – Libertas 1:5

Sloga – Libertas 1:2

Moslavina – Sloga 1:0

 

1. Moslavina

2. Libertas

3. Slavonac

4. Sloga

 

Mlađi pioniri:

Sloga – Slavonac 0:3

Moslavina – Slavonac 5:0

Moslavina Libertas 0:0

Slavonac – Libertas 2:0

Sloga – Libertas 0:0

Moslavina – Sloga 6:1

 

1. Moslavina

2. Slavonac

3. Libertas

4. Sloga