Grad NOVSKA Službene stranice

Blues i rock u izvedbi mladog banda "Blue Crew" zagrijao atmosferu na Gradskom klizalištu u Novskoj

Dečki iz banda "Blue Crew" su u subotu, 7. siječnja zagrijali ledenu atmosferu na Gradskom klizalištu, te su oduševili publiku, ali i zainteresirali posjetitelje klizališta i brojne prolaznike. Svojim blues i rock 'n' roll izvedbama publiku su ostavili bez daha, što i ne čudi s obzirom na to da će upravo "Blue Crew" predstavljati Hrvatsku na 33. INTERNATIONAL BLUES CHALLENGE-u u kolijevci svjetskog blues-a u Memphisu.

Dečki iz benda "Blue Crew" ujedno su i članovi pop rock škole Sisak, a budući da će osim Hrvatske na natjecanju predstavljati i svoj Grad, financijska potpora je ostvarena i od strane Grada Novska. Članovi banda Sandro Bjelanović (akustična gitara, vokal), Nikola Abramušić (bubnjevi), Andrija Džinev (solo gitara), Fabian Adžam(solo gitara, vokal), Nue Rupčić (klavijature, vokal) i Luka Gračaković (bass gitara, viokal) su se ovim putem zahvalili Gradu Novska i gradonačelniku Vladi Klasanu, kao i ostalim sponzorima na podršci bez koje ne bi mogli realizirati svoj put u kolijevku blues-a.

Gradonačelnik je naglasio kako je njihov uspjeh vrijedan poštovanja, te da svakako zaslužuju podršku za sav uloženi trud i slobodno vrijeme. Dečki će također imati jedinstvenu prigodu posjetiti i svirati na mjestima gdje su najveće legende započeli svoju karijeru (kao što su The Blues Brothers, Muddy Waters, Elvis Presley i ostali) zajedno sa svojim mentorima – Miro Dimić i  Boris Hrepić Hrepa.