Grad NOVSKA Službene stranice

Božićni prijem Gradonačelnika za najbliže suradnike i predstavnike gradskih ustanova i poduzeća

Božićni prijem Gradonačelnika za najbliže suradnike i predstavnike gradskih ustanova i poduzeća

U maloj Gradskoj vijećnici Grada Novske, 22. prosinca, gradonačelnik Vlado Klasan održao je prijem povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Prijemu su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević, pročelnice Upravnih odjela Ivanka Zečević – Šolta, Eva Đurić, Marica Vitković i Sonja Marohnić – Horvat, tajnica gradonačelnika Valentina Žafran, te ravnatelji, direktori i predstavnici svih ustanova, udruga i tvrtki na području Grada Novske; Zoran Prpić, Darija Jež, Davor Štimac, Zlatko Šepović, Valentina Opić, Milijana Dižep Margetić, Ana – Marija Šebalj, Monika Šporčić Harak, Mario Filipović, Vinko Debeljak i Dijana Kadliček. Na samom početku prijema u svome obraćanju gradonačelnik se zahvalio na dolasku svim prisutnima.

- Htio sam vas pozvati ovdje i na jedan civilizirani način izrazit vam zahvalnost za sve ono što činiti za Grad i našu zajednicu, jer kroz vaše djelatnosti i aktivnosti naš Grad dobro napreduje. U ovom kratkom vremenu postali smo regionalni centar u koji se dolazi ciljano, te smo podigli ljestvicu visoko na svim područjima, od sporta, kulture, obrazovanja i svega ostalog, te posebno u onom humanitarnom segmentu, gdje najveći doprinos daju vatrogasci i Crveni križ.

Važno je istaknuti da smo postali međunarodno odredište, jer nam dolaze i ljudi iz Bosne i Hercegovine, te mnogobrojni veleposlanici iz drugih zemalja na diplomatskoj razini, koji su svojim dolaskom promovirali naš Grad  - izjavio je gradonačelnik Vlado Klasan, koji se na samom kraju još jednom zahvalio svima na dolasku i na dobroj suradnji, te nazočnima poželio sve najbolje za Božićne blagdane uz puno uspjeha i zdravlja u Novoj 2017. godini.

Svi predstavnici ustanova, poduzeća i udruga zahvalili su se gradonačelniku, njegovim zamjenicima i pročelnicima na odličnoj suradnji tijekom 2016. godine i potpori u radu, te su osobno iznijeli neke najznačajnije uspjehe koje su zabilježili u protekloj godini. 

Jedan od ravnatelja s najdužim stažem po funkciji je Zoran Prpić, koji vodi novljanski Crveni križ već dugi niz godina. Upravo je on istaknuo kako ima odličnu suradnju s gradonačelnikom, koja je primjer kako stranačka pripadnost nije bitna nego samo rad i rezultati, jer nas rezultati tjeraju da budemo još bolji. Najavio je jedan veliki projekt na međunarodnoj razini koji će GDCK Novska provoditi u 2017. godini, te se zahvalio gradonačelniku i njegovim zamjenicima, kao i kolegama iz ostalih gradskih ustanova i poduzeća na jednoj vrlo kvalitetnoj suradnji i potpori u radu.