Grad NOVSKA Službene stranice

„Big Boys gradnja“ - proizvodnja betona i pogon za recikliranje građevinskog otpada

„Big Boys gradnja“ - proizvodnja betona i pogon za recikliranje građevinskog otpada

U poduzetničkoj zoni „Zapad“, građevinska tvrtka „Big Boys gradnja“ iz Brestače, postavljanjem metalnih silosa pokraj ranije napravljenih pregrada za kamen razne granulacije,  nastavlja s montažom stacioniranog pogon za proizvodnju betona.

Osim proizvodnje betona vrhunskih karakteristika, koji može odgovoriti svim zahtjevima građevinskog tržišta, vlasnik tvrtke Mario Kozić, kaže kako je u planu i pogon za zbrinjavanje i recikliranje građevinskog otpada.

- Za gradnju i investiciju odlučio sam se osluškujući potrebe građevinaca i zbog nedostatka ovakvih pogona. Prije tri godine bila je gotova projektna dokumentacija, nakon čega smo započeli pripremne radove na parceli u zoni „Zapad“. Betonara bi trebala proizvoditi oko 60 metara prostornih betona, rekao je vlasnik.

Građevinska tvrtka „Big Boys gradnja“ nadopunila je ponudu novim djelatnostima, vlasnik najavljuje i daljnja proširenje kapaciteta za što će za potrebu imati nova zapošljavanja.

Pored ranije otvorenih tvrtki u Poduzetničkoj zoni „Zapad“, PVC Stolarija Global – Katavić, Evolen d.o.o. Novska, proizvodnja gotovih i polugotovih proizvoda od drva, tekstilne tvrtke Hakadesch, građevinska tvrtka „Big Boys gradnja“, popunila je prostor zone.