Grad NOVSKA Službene stranice

Izgradnja mrtvačnice u Voćarici – prostor za dostojan oproštaj od najbližih do blagdana Svih svetih

Potpisanim Ugovorom o izgradnji mrtvačnice na groblju u naselju Voćarica, radovi na izgradnji započinju početkom svibnja, a kako je nakon potpisivanja ugovara rekao Petar Majdandžić, vlasnik građevinsko uslužnog obrta „PE-GRA“ Novska, „završetak radova planiramo do blagdana Svih svetih.

Kao najbolji ponuditelj za izvođenje radova na natječaju posao na izgradnji mrtvačnice dobila je tvrtka „PE-GRA“ Novska, koja je i do sada u roku i zadanoj kvaliteti odrađivala poslove na području Grada Novske. Cijena gradnje mrtvačnice u Voćarici je nešto manje od sedamsto tisuća kuna.

Kako su mještani iskazivali potrebu za gradnjom mrtvačnice, Grad Novska prema riječima gradonačelnika Marina Piletića, „izgradnjom mrtvačnice želi svim svojim stanovnicima pružiti javni prostor za dostojan oproštaj od najbližih“.

- Ovo je dio projekata i planiranog po našim naseljima, od do sada završenih ili radova koji su u tijeku kojima želimo  povećati  kvalitetu svih životnih potreba mještanima na ruralnim prostorima našeg Grada, istaknuo je gradonačelnik.