Grad NOVSKA Službene stranice

JAK na Turopoljskim trkama

JAK na Turopoljskim trkama

Velika Gorica bila je u nedjelju, 22. ožujka domaćin "Turopoljske trke". Na njoj su nastupili i članovi Jasenovačkog atletskog kluba - njih dvadesetak. Ovoga puta u dosta neobičnom sastavu jer je većini ovo bio prvi službeni nastup za JAK. 


Dužina staze bila je 1 km, a evo rezultata najuspješnijih: učenici 1. i 2. razred - 9. mjesto Mihael Prelesnik: učenice 3. i 4. razred - 9. Lucija Vidaković, 11. Anika Šepović, 12. Zrinka Mihaljević; učenici 3. i 4. razred - 4. mjesto Marko Mađerić; učenice 5. i 6. razredi - 4. mjesto Ema Komljenović; učenice 7. i 8. razredi - 13. mjesto Nika Sogonić.

Prema riječima trenera Šepovića, ovo je prvi nastup nove generacije atletičara JAK-a koja bi trebala nastaviti uspješan niz rezultata ovog kluba: "Rezultati ove utrke su vrlo dobri, nedostajalo je malo sreće da osvojimo 1-2 medalje.

A još jedna zanimljivost ove utrke je i nastup članova JAK-a u seniorskoj konkurenciji. Nakon dobrih nastupa na utrkama u Pakracu i Zagrebu novljanski trkači Josip Fabijanić, Ivan Maletić i Igor Čevizović pristupili su našem klubu, pa ćemo na pokušati na zajedničko zadovoljstvo poboljšati njihove rezultate kroz službene nastupe", dovršio je Šepović. 
U toj utrci (staza je bila dužine 5 km) Ivan je osvojio 11, Igor 13, a Josip 33. mesto od 200 trkača, pa im čestitamo na odličnom uspjehu.