Grad NOVSKA Službene stranice

Kandidati HDZ-a izbora za Europski parlament posjetili Novsku

Nakon susreta s građanima u Popovači i Kutini, predvođeni Dubravkom Šuicom, Novsku su posjetili HDZ-ovi kandidati izbora za Europski parlament, Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević.

Dočekali su ih Marin Piletić, gradonačelnik i zamjenica Marija Kušmiš, sa suradnicima, koji su kandidate upoznali s investicijama na području Grada Novske, a tijekom boravka kandidati su emisiji RPN-a predstavili izborni program za EU izbore.

- Trudit ćemo sa da Hrvatska bude jaka u Europskoj uniji, kao što je već dokazala, da bude jaka u vanjskopolitičkom smislu, da bude Hrvatska bez dviju brzina, dakle, Hrvatska u Schengenu i Hrvatska, u konačnici u eurozoni. To je ono za što ćemo se zalagati u Europskom parlamentu, uz niz drugih aktivnosti, rekla je Šuica. Kako je kazala, očekuje da će građani „glasovati za HDZ-ovu listu zbog niza projekata koji se već provode u Sisačko-moslavačkoj, ali i drugim županijama, posebice uz pomoć europskih fondova.

U pratnji domaćina, u  Novskoj su obišli Poduzetnički  inkubator PISMO i gradilište budućeg  Dječjeg vrtića „Stribor“, projekata koji su financirani  sredstvima EU fondova.