Grad NOVSKA Službene stranice

Na Novljanskom jezeru održan  2. turnir u odbojci na pijesku

Na Novljanskom jezeru održan 2. turnir u odbojci na pijesku

Savjet mladih Grada Novske bio je organizator 2. turnira u odbojci na pijesku u okviru manifestacije „Ljeto u Novskoj“. Turnir se prvi puta održao na novouređenom terenu za odbojku na pijesku na Novljanskom jezeru, koji je od ovog ljeta kao novi sadržaj ponuđen posjetiteljima.


Na turnir se odazvalo 6 parova i bile su dozvoljene sve kombinacije, primjerice muško - ženski par. Donja dobna granica bila je postavljena na 15 godina dok gornje nije bilo.
Nakon uzbudljivih mečeva prvo mjesto osvolio je par Bojan Globan – Davor Herceg, drugo mjesto pripalo je paru Katarina Horvatić – Domagoj Maričić, koji su bili pobjednici prošlogodišnjeg prvog turnira, dok su treći bili par Miroslav Kačavenda – Damir Jurić.


Turnir je održan u poslijepodnevnim satima u subotu, 27. lipnja, a osim igrača privukao je pozornost brojnih posjetitelja Novljanskog jezera. U ime Grada Novske turniru je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević, a turnir je otvorio i medalje pobjednicima dodijelio predsjednik Savjeta mladih Ernest Ciprijanović.