Grad NOVSKA Službene stranice

Nove pogodnosti budućim polaznicima Visoke škole Nikola Šubić Zrinski

Nove pogodnosti budućim polaznicima Visoke škole Nikola Šubić Zrinski

U petak, 22. svibnja u Gradskoj vijećnici Grada Novske održan je info dan za upise u online stručni studij Ekonomije poduzetništva i online specijalistički studij Management malih i srednjih poduzeća. Studij je na info danu predstavio dekan dr. sc. Ivica Katavić.

Visoka Škola Nikola Šubić Zrinski , Zagreb, pored redovnih i izvanrednih studija nudi online učenje na daljinu za prijediplomski stručni studijski program Ekonomija poduzetništva i specijalistički diplomski stručni studij Management malih i srednjih poduzeća. Online učenje na daljinu odnosi se na posebno online okruženje gdje se poučavanje i učenje odvija uz pomoć računala kao medija za komuniciranje. Online učenje može biti sinkrono ( online u realnom vremenu ) i asinkrono ( online bilo gdje i bilo kada ). Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan u svom obraćanju sadašnjim i potencijalnim budućim polaznicima rekao je kako mu je drago što su ljudi ovu inicijativu školovanja dobro prihvatili i što se mladi mogu školovati u Novskoj, a ne moraju ići studirati u druge sredine. Isto tako, Grad Novska će pokušati dogovoriti da svi koji upišu studij u Novskoj imaju 10% popusta. Na kraju, Gradonačelnik je sadašnjim polaznicima poželio puno uspjeha kao i do sada, a potencijalnim kandidatima puno sreće i neka se odluče upisati studij u našem gradu. Ključna prednost ovog učenja je mogućnost izbora „kada“ i „gdje“ učiti.

To je velika prilika za pojedince koji imaju ograničene obrazovne resurse, posao i obitelj, a žele fleksibilno visoko obrazovanje na lokaciji gdje žive i rade. Oni koji su iskazali interes za upise napisali su svoje ime i prezime, i mogli su sudjelovati u nagradnoj igri. Iz kutije je  nasumice odabran jedan kandidat koji je ostvario popust od 5.000 kuna za upis u prvu godinu studija. Na info danu svi potencijalni polaznici dobili su sve potrebne informacije za donošenje odluke za upis i termine prijemnog ispita ( esej i motivacijski intervju ) koji će se održati u Novskoj.