Grad NOVSKA Službene stranice

Novi radni prostori tvrtke „Vodoprivreda“ u Poduzetničkoj zoni Novska – nova radna mjesta za 31 djelatnika

Novi radni prostori tvrtke „Vodoprivreda“ u Poduzetničkoj zoni Novska – nova radna mjesta za 31 djelatnika

Tvrtka Vodoprivreda, koja sada ima Upravnu zgradu i radne prostore u ulici Kralja Zvonimira, planira premještanje u Poduzetničku zonu Novska.

Ugovor o kupnji zemljišta u zoni površine dva hektara potpisali su Mario Krajinović, direktor Vodoprivrede Novska i Marin Piletić, gradonačelnik.

Kako je rekao direktor Krajinović, u Poduzetničkoj zoni izgradili bi novu Upravnu zgradu, mehaničku radionu sa skladištem, te prostor za popravak gospodarskih vozila. Predviđena je izgradnja parkirališta za osobne automobile zaposlenika, te parkirališta za gospodarska vozila i praonica za vozila.

Pored trenutno pedesetak stalno zaposlenih, zbog povećanja poslova na  području SMŽ, direktor najavljuje i nova zapošljavanja, „na neodređeno vrijeme posla bi bilo za još 31 radnika“.

TONSKI PRILOG: Mario Krajinović

U planu je pripremiti svu potrebnu dokumentaciju i započeti gradnju do ljeta  na kupljenoj parceli.

Gradsko vijeće Grada Novske na 34. sjednici održanoj 15. prosinca 2020. godine donijelo je Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Novska, čime su se stekli uvjeti za sklapanje ugovora o kupoprodaji nekretnine sa trgovačkim društvom Vodoprivreda Novska d.o.o. Prema riječima gradonačelnika, potpisivanje Ugovora s novim investitorom u Poduzetničkoj zoni najljepši je način završetka jedne turbulentne godine.

TONSKI PRILOG: Marin Piletić