Grad NOVSKA Službene stranice

Novljanske mažoretkinje na turniru u Petrinji

Novljanske mažoretkinje na turniru u Petrinji

U nedjelju 6. rujna 2015. godine Novljanske mažoretkinje sudjelovale su na Regionalnom turniru središnje Hrvatske u Petrinji koji je organizirao Savez mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske.

Djevojke su postigle veliki uspjeh te osvojile mnoštvo medalja i pehara u četiri dobne skupine: dječja, kadeti, juniori i seniori. 
Rezultati su sljedeći:

1. mjesto
- dječja mini formacija mix 
- kadeti trio pompon (Ella Rupčić, Emma Ficko Berić, Klara Moguš)
- juniori mini formacija pompon
- seniori mini formacija batonflag 

2. mjesto
- kadeti solo pompon (Ella Rupčić)
- kadeti mini formacija pompon
- juniori duo štap (Ivana Humljan, Ida Mioković)
- seniori mini formacija pompon
- seniori mini formacija mix

3. mjesto
- kadeti duo pompon (Anamarija Markić, Lana Baić)
- kadeti velika formacija classic
- seniori trio pompon (Anamaria Kadliček, Hana Skoko, Ema Slabak)

Za dječju formaciju nastupale su Inja Dragočajac, Marija Čevizović, Tina Babić, Ena Carić, Gabriela Tadić, Nela Ficko Berić, Dora Špoljarić, za kadete Ella Rupčić, Emma Ficko Berić, Klara Moguš, Lucija Grdur, Miriam Bjelanović, Petra Marić, Anamarija Markić, Lana Baić, za juniore Rebecca Bjelanović, Lorena Šalić, Klara Jakeljić, Helena Cvišić, Ida Mioković, Ivana Humljan te za seniore Anamaria Kadliček, Hana Skoko, Ema Slabak, Andrea Popović, Josipa Đusi, Vitomira Špendić.
Trenerice koreografija koje su osvojile medalje su Anamaria Kadliček, Hana Skoko, Andrea Popović, Josipa Đusi, Marija Kos i Tamara Tomić.

"Novu sezonu uspjesno smo otvorile na Regionalnom turniru u Petrinji. Pred nama je nova godina u kojoj nas u veljači i svibnju čekaju
kvalifikacijski turniri. Nadamo se da ćemo se kvalificirati i zaslužiti sudjelovanje na europskom prvenstvu koje se iduće godine održava u Češkoj. Uskoro kreću i novi upisi te se nadamo da će se nove djevojčice i djevojke pridružiti našem timu te da ćemo svi zajedno krenuti u nove pobjede.", rekla je Tamara Tomić.