Grad NOVSKA Službene stranice

Odlične atletičarke JAK-a na kvalifikcijama atletskog Kupa

Odlične atletičarke JAK-a na kvalifikcijama atletskog Kupa

Osijek je 2. rujna. bio domaćin kvalifikacija Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje - regija istok. Na njemu je nastupilo stotinjak atletičara i atletičarki istočne Hrvatske, a među njima i 6 predstavnica Jasenovačkog atletskog kluba. I ovoga puta bile su uspješne - osvojena su tri prva, tri druga i jedno treće mjesto. 


Evo rezultata. Marina Tomić osvojila je prva mjesta na 100 i 300m prepone, Silvija Alich prvo mjesto na 100m, Marija Jakovljević bila je druga na 300m prepone, Silvija Alich druga u dalju, kao i štafeta 4X100, a treće mjesto osvojila je Ivana Jurić na 300m. 


"Potrebno je pričekati rezultate sa tri ostala kvalifikacijska natjecanja a u finale Kupa ulazi 12 najboljih po disciplini. Za sada pouzadano znamo da Marina ima drugi rezultat na 300m prepone i treći na 100m prepone, kao i štafeta. Inače finale Kupa je izlučno natjecanje za nastup u kadetskoj reprezentaciji za petomeč Češke, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Za očekivati je da se u reprezentaciju od naših plasira Marina Tomić" izjavio je trener Neven Šepović.