Grad NOVSKA Službene stranice

Održan memorijalni turnir u čast poginulog hrvatskog branitelja Ivice Vončina

Tradicionalno u organizaciji NK "Croatia" iz Stare Subocke održava se memorijalni turnir u čast poginulog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata Ivice Vončina. Ove godine turnir je održan 8. i 9. kolovoza na igralištu u Novoj Subockoj jer su na igralištu domaćina u tijeku radovi na uređenju.  Prema riječima predsjednika organizacijskog odbora Slavka Kirina svečanost je započela odavanjem počasti i molitvom za poginulog hrvatskog branitelja Ivicu Vončinu na mjesnom groblju u Staroj Subockoj, a potom se krenulo na odmjeravanje nogometnih snaga. Na turniru su sudjelovale ekipe NK "Tomislav" Nova Subocka, NK "Segesta" Sisak, NK "Slavonija" Brestača, NK "Stari Grad" Kraljeva Velika i domaćini NK "Croatia" Stara Subocka. Organizatori su se zahvalili brojnim sponzorima koji su omogućili održavanje turnira, kao i Gradu Novskoj kako bi se nastavilo odavati počast i poštovanje poginulom hrvatskom branitelju Ivici Vončina, bivšem igraču NK "Croatia" čiji je život prerano prekinut u Domovinskom ratu. 
Pehare najboljima uručio je gradonačelnik Vlado Klasan zahvalivši se svima koji evociraju sjećanje na preminulog Ivicu Vončina i sve hrvatske branitelje poginule i nestale u obrani Domovine. 
Ovom prigodom najavljujem kako se  radovi na uređenju nogometnog igrališta u Staroj Subockoj privode kraju, uskoro ćemo imati i prvu službenu utakmicu na novouređenom igralištu. NK "Croatia" to zaslužuje jer ste i u bivšim vremenima s ponosom nosili naziv kluba  "Croatia" dok su neki izmišljali nazive klubova- naglasio je gradonačelnik. 
Poredak rezultata je slijedeći: 
4.     mjesto osvojila je ekipa NK "Stari Grad" Kraljeva Velika,
3. mjesto NK "Slavonija" Brestača,
2. mjesto NK "Croatia" Stara Subocka,
dok je  pobjednik turnira zauzevši 1. mjesto NK "Tomislav" Nova Subocka.