Grad NOVSKA Službene stranice

Potpisan ugovor o korištenju školsko sportske dvorane Srednje škole Novska

Ugovorom koji su potpisali gradonačelnik Marin Piletić, ispred Grada Novske i Danijela Pauković, zamjenica ravnateljice Srednje škole Novska, riješeno je višegodišnje pitanje i okončan spor oko  upravljanja školskom sportskom dvoranom između Grada i Srednje škole.

Potpisanim Ugovorom Srednja škola upravljati će s 68 posto prostora, a ostali dio pripada na upravljanje Gradu Novska. Školsku sportsku dvoranu koristi Srednja škola Novska za svoje nastavne i sportske programe, sportaši klubova Zajednice športskih udruga i rekreativci, Zajednica tehničke kulture Grada Novske, od prošle godine i Katolička osnovna škola,a uskoro bi u prostoru dvorane djelovao i Centar za mlade Grada Novske.

 

Potpisivanju Ugovara nazočila je i Nikolina Fijačko Filipović,  ravnateljica SŠ Novska, koja je istaknula kako se ovim nakon dugo godina, na obostrano zadovoljstvo, rješava pitanje upravljanja prostorima dvorane, a  Zlatko Šepović, tajnik Zajednice športskih udruga Grada Novske, da sportaši nesmetano mogu trenirati i pripremati  za natjecanja.

 

- Drago mi je što su sada svi nesporazumi otklonjeni  i spor okončan  mirnim putem i  nagodbom,   naglasila je Danijela Puković, zamjenica ravnateljice SŠ Novska.