Grad NOVSKA Službene stranice

Predstavljanje Poduzetničke zone Novska na Zagreb Business Summit-u

Predstavljanje Poduzetničke zone Novska na Zagreb Business Summit-u

U srijedu 16. rujna na Zagrebačkom Velesajmu otvoren je, drugi po redu Zagreb Business Summit, pod nazivom Gradovi i regije – generatori razvoja, koji će se održavati sve do 18. Rujna.  Susret je organiziran pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, te uz suradnju Udruge gradova. 


Cilj ovog sajma je umrežavanje tržišnih i javnih dionika u cilju poticanja hrvatske izvozne i investicijske konkurentnosti, te uspješnog pozicioniranja u europskim i globalnim okvirima. Na sajmu se, sa našom perspektivnom Poduzetničkom zonom, predstavio i Grad Novska na čelu sa gradonačelnikom Vladom Klasanom i Pročelnicom Evom Đurić,  a s ciljem prezentacije iste potencijalnim ulagačima, te u konačnici jačanjem investicijske i tržišne konkurentnosti. 


Marina Pavković, direktorica Zagrebačkog Velesajma, konstatirala je da je prošlogodišnji susret bio izuzetno uspješan, te je dodala da se nada istom ishodu i ove godine napominjući kako su se ove godine predstavili tržišni lideri poput Branka Roglića koji visoko kotiraju na području regije i šire.


 „Grad Novska se sjajno uklapa u ovaj sajam, naša suradnja se nastavlja drugu godinu zaredom, a mi se nadamo da ćemo Novskoj omogućiti razvijanje investicijskih potencijala  jer ima izuzetno ambiciozno gradsko vodstvo što se u konačnici i vidi u rezultatima koje postiže.“- izjavila je Marina Pavković čestitajući na novootvorenih sto radnih mjesta,  kako ona kaže, u zemlji u  kojoj ona kritično nedostaju.