Grad NOVSKA Službene stranice

Prezentacija sportske rekreacije

Prezentacija sportske rekreacije

Sportske rekreacija jedan je od preduvjeta ne samo dugog i zdravog života, nego i normalnog funkcioniranja čovjeka, njegove radne sposobnosti, relaksacije i razonode, odnosno ukupnog fizičkog, psihološkog i socijalnog blagostanja.
Držeći se tog načela Udruga športske rekreacije "Nora" Novska organizirala je u prigodi obilježavanja Dana Grada Novske prezentaciju sportske rekreacije na trgu kod gradske knjižnice i POU. Prigoda je bila da atraktivnim programom privuku što veći broj sudionika u raznim sportskim i rekreativnim aktivnostima. Prezentaciji su prisustvovali gradonačelnik Vlado Klasan i brojni uzvanici svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Novske.


Udruga "Nora", osnovana 2011. godine, ima za cilj promovirati pozitivan stav prema zdravom, aktivnom i kreativnom načinu života kroz programe vježbanja, što je izuzetno zabavno i jako dobro za zdravlje za populaciju različite dobi. Članice "Nore" svoje aktivnosti najčešće provode u Školskoj sportskoj dvorani a redovno obilježavaju Svjetski dan sporta.