Grad NOVSKA Službene stranice

Snimljeni zadnji kadrovi novog promotivnog spota Grada Novske

 

Turistička zajednica Grada Novske i Grad Novska su u nedjelju 10. srpnja, u suradnji s tvrtkom "Carpe viam" iz Ivanić Grada, organizirali snimanje promotivnog video spota u kojem su objedinili turističku ponudu Grada Novske. Promotivni video sniman je na nekoliko lokacija, prvi kadrovi obuhvaćaju Park prirode Lonjsko polje, odnosno Eko-etno selo "Strug", nastavlja se u centru Grada, a snimanje je završeno na Novljanskom jezeru. Direktorice tvrtke "Carpe Viam" Matea Miljan i Josipa Peradenić istaknule su kako je video koncipiran na način da se kroz doživljaj glavnog lika, kojeg je u ovom slučaju utjelovila mlada novljanka Veronika Josipović, predstave glavni turistički potencijali Grada.

Snimanju spota prisustvovali su brojni Novljani, ali i gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan sa zamjenikom Vedranom Mihaljevićem i voditeljicom Turističko – informativnog centra Milijanom Dižep Margetić. "Prvim dijelom spota obuhvaćeno je Eko-etno selo "Strug", koje nudi smještaj u autohtonim posavskim kućama uz mir, odmor i domaće specijalitete, zatim Lonjsko polje zaštićeno područje, očuvanih prirodnih ljepota, bogate flore i faune, te tradicije" – istaknula je voditeljica TIC-a Milijana Dižep Margetić, naglasivši kako su zadnji kadrovi snimani na Novljanskom jezeru koje, kao spoj prirodnih ljepota i bogatih sadržaja, pruža cjelodnevnu zabavu, odmor i rekreaciju uz vožnju turističkim vlakićem Grada.

"Nizom promotivnih akcija koje sustavno provodimo, kao i ovim promotivnim spotom koji predstavlja svojevrstan moćan marketinški alat, želimo na kvalitetan, jasan i efektan način poslati poruku korisnicima i na taj način prezentirati naš mali slavonski gradić i našu turističku ponudu kao kvalitetnu i vrijednu destinaciju" – dodala je voditeljica novljanskog TIC-a. "Naš Grad je do sada živio samo u vrijeme jedne od manifestacija, no nakon postavljanja klizališta i uređenja Novljanskog jezera, Novska ima jednu zavidnu turističku ponudu koja se svakim danom sve više proširuje" – izjavio je gradonačelnik Vlado Klasan, dodajući kako je ovo, nakon izrade turističke karte i letaka, još jedan način promocije našeg kraja, a naglasio je i kako će plakat o Novljanskom jezeru biti postavljen u glavnom Gradu Zagrebu, te nastavlja kako je ta suradnja plod odličnih odnosa s zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem. Ovo je već četvrti promotivno – turistički spot, kojim se široj populaciji pokušava približiti ponuda Grada Novske, a gradonačelnik Vlado Klasan se, ovim putem zajedno sa svojim suradnicima, zahvaljuje svim kreatorima i sudionicima ovog turističkog spota, posebice Novljankama i Novljanima, te svim ostalim posjetiteljima, što su sudjelovali u stvaranju ovog projekta.