Grad NOVSKA Službene stranice

Tehnološki meetup developera u Novskoj

Tehnološki meetup developera u Novskoj

Informatički stručnjaci iz tvrtke CROZ u srijedu 15. siječnja dolaze u Novsku predstaviti lokalnim IT-jevcima tehnologije koje koriste radeći na velikim projektima za domaće i strane klijente.

Prilika je to za developere iz manjih sredina iz cijele zapadne Slavonije da se upoznaju s izazovima koje donose projekti koji su namijenjeni velikom opterećenju – razvoj aplikacija koje će se koristiti u velikim enterprise sustavima, na platformama koje moraju zadovoljavati velikom stabilnošću, pouzdanošću i moći izdržati istovremeni rad velikog broja korisnika donosi specifične izazove.

Veliki IT projekti u zapadnoj Slavoniji

Naglasak će biti na enterprise poslovnim sustavima baziranima na Javi. CROZ–ovci će iznijeti svoja mišljenja i najbolje prakse iz projekata na kojima rade te podijeliti informacije o očekivanjima klijenata i smjeru razvoja developmenta.

Također, rado će podijeliti iskustva s novljanskim IT-jevcima o radu na velikim i malim projektima, izazovima današnjeg iznimno dinamičnog okruženja i željama klijenata koje idu u smjeru agilnog razvoja.

Datum: 15.01.2020. , Gradska knjižnica "Ante Jagar" Novska.