Grad NOVSKA Službene stranice

Uručena Javna priznanja Grada Novske

Uručena Javna priznanja Grada Novske

Na prigodnoj svečanosti u Gradskoj vijećnici uručena su Javna priznanja zaslužnima za doprinos u gospodarskom i javnom životu Grada Novske.

Priznanja se dodjeljuju javnim osobama i pojedincima u povodu obilježavanja Dana grada Novske i uz blagdan Lukova, zaštitnika Novske sv. Luke Evanđeliste. Ove godine zbog epidemiološke situacije samo u nazočnosti dobitnika, gradonačelnika Marina Piletića i Ivice Vulića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Novske.

Povjerenstvo za Javna priznanja Odlukom o dodjeli Javnih priznanja Grada Novske za 2020. godinu, dodijelilo je Plaketu Grada Novske, Zdravku Mariću, potpredsjedniku Vlade i ministru financija Republike Hrvatske, za jačanje fiskalnih kapaciteta Grada Novske. Njemu će se Plaketa dodijeliti kada to Mjere dopuste.

Za životno djelo Nagrada Grada Novske dodijeljena je Martinu Mareniću, a Priznanja su dodijeljene Ljiljanki Žunić, Antunu Ljubojeviću, tvrtki Thermoston d.o.o. Novska i Mariu Čelanu, kojemu će Priznanje biti uručeno naknadno.

U ime dobitnika priznanja, zahvalila se Ljiljanka Žunić, kazala je kako ih ovo obvezuju da i dalje rade, „svaki u okviru svoje struke, aktivnosti i mogućnosti za poboljšanje kvalitete života u ovom našem prelijepom gradu“.

TONSKI PRILOG: Ljiljanka Žunić