Grad NOVSKA Službene stranice

Vrtićka djeca posjetila Gradsku upravu

Vrtićka djeca posjetila Gradsku upravu

Povodom uskršnjih blagdana, u utorak, 31. ožujka,  djeca iz Dječjeg vrtića „Radost“ Novska  donijeli su Gradonačelniku Vladi Klasanu i njegovim zamjenicima Tomislavu Baiću i Vedranu Mihaljeviću čestitke i prigodne košarice od pruća koje su sami izradili.  

Djeca iz skupine Žabice i Ribice došla su u pratnji svojih odgajateljica Kate Baić i Dragice Abramović,  pripravnice Đurđice Grujić i ravnateljice vrtića Dijane Kadliček. Teta Kata Baić poželjela je sve najbolje povodom uskršnjih blagdana Gradonačelniku, gradskoj upravi pa tako i svim stanovnicima grada Novske.

Predstavila je radove koje su djeca izrađivala,  a riječ je o  gnijezdima  i kokošima  koje su napravili od neoblikovanog materijala kojim se djeca sve više koriste u svojoj igri. Pisanice su oslikavali pomoću lakova za nokte i raznih boja, gdje su mogli naslikati motive po vlastitoj želji.  Gradonačelnik je  čestitao Uskrs  djeci i svim djelatnicima Dječjeg vrtića „Radost“ Novska, te  u znak zahvalnosti  darovao mališanima slatkiše koje su djeca s veseljem prihvatila.