Grad NOVSKA Službene stranice

Za Kampus u Novskoj u svom izbornom programu HDZ predvidio 350 milijuna kuna

Za Kampus u Novskoj u svom izbornom programu HDZ predvidio 350 milijuna kuna

Prigodom posjete Novskoj, Davor Božinović, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova u svojstvu nositelja HDZ-ove liste za VI. Izbornu jedinicu, uz Ivana Celjaka, Marina Piletića i Miru Kovača, kandidate na listi za Hrvatski sabor, obišli su i Poduzetnički inkubator PISMO 2.

Nakon što je gradonačelnik Piletić predstavio projekt Kampusa za gaming industriju, koji se planira graditi u Poduzetničkoj zoni Novska, Božinović je kazao kako je u programu „Sigurna Hrvatska“, s kojim  HDZ izlazi na parlamentarne izbore, programom predviđeno  350 milijuna kuna za projekt  izgradnje Kampusa u Novskoj.

"Novska je pokazala inicijativu i zajedno s Hrvatskom Vladom pokazali da prate trendove. Novska je već u ovom trenutku prepoznata kao središte gaming industrije i jedan je od rijetkih gradova koji je zadnjih godina primio veliki broj mladih sa specifičnim znanjima kao stanovnike Novske. Zbog toga je ovo i demografska mjera i u interesu nam je da Novska postane brend u gaming industriji i zato ćemo i dalje intenzivno surađivati" – između ostalog je rekao Božinović.

 TONSKI PRILOG: Davor Božinović