Grad NOVSKA Službene stranice

Zapaženi rezultati učenika Glazbene škole Novska

Zapaženi rezultati učenika Glazbene škole Novska

Povodom ostvarenih rezultata na Državnom natjecanju u Dubrovniku te Međunarodnom EPTA natjecanju za mlade pijaniste, u ponedjeljak 13. travnja u prostoru male vijećnice Grada Novske, gradonačelnik Vlado Klasan primio je učenike Glazbene škole Novska. 


Prva mjesta osvojili su Marko Martinović na bisernici, i Sebastian Debeljak na klaviru. Antonio Katušić osvojio je drugu nagradu na Državnom natjecanju u Dubrovniku, a na Međunarodnom EPTA natjecanju za mlade pijaniste Sebastijan Debeljak osvojio je prvu nagradu, a Rebecca Bjelanović je osvojila priznanje. 
Prijemu je prisustvovala i ravnateljica Glazbene škole Novska Dunja Uroić koja je čestitala svojim učenicima na zasluženom uspjehu i naglasila da je na Državnom natjecanju Škola osvojila 9. mjesto od 45 škola koje su sudjelovale na natjecanju. Mentori Ana Betević-Dadić i Darko Čuvidić iznimno su ponosni na svoje učenike, te su se zahvalili svima koji prepoznaju njihov trud i rad. Gradonačelnik je učenicima čestitao na uspjesima naglasivši da je zasigurno u konkurenciji poznatih i renomiranih škola veliki uspjeh dobiti ovakvo priznanje.