Grad NOVSKA Službene stranice

Započeli radovi na energetskoj obnovi OŠ Novska – nastava započinje 3. rujna

Početak nastave za učenike od 5. do 8 razreda Osnovne škole Novska počinje 3. rujna, a dok traje energetska obnova i unutarnji radovi na zgradi škole, nastava će se odvijati u prostorima Srednje škole Novska. Početak nastave je u 14 sati i do završetka radova učenici će imati predavanje u popodnevnim satima.

Kako je kazala Antonija Mirosavljević, ravnateljica OŠ Novska, u tom periodu za učenike će biti   organizirana i redovita prehrana u novim prostorima.

-  Učenicima razredne nastave od 1. do 4. razreda  nastava počinje 3. rujna 2018. godine u Osnovnoj školi Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Novska. Učenici će biti smješteni u drugim učionicama, u paviljonu novog dijela škole. Nastava će se odvijati  po uobičajenim smjenama, - rekla je ravnateljica.

 

U novu školsku godinu upisano je 3 razreda prvašića. Osjeti se pad broja učenika u Matičnoj kao i u Područnim  školama na području Grada Novske.

Na školi u narednih pet mjeseci izvoditi će  se radovi, energetska obnova škole, ugradnja nove stolarije, nova rasvjetu, kotlovnica, solarna elektrana, s predviđenom  izmjenom krovišta na sportskoj dvorani. Radove  izvodi građevinska tvrtka „Venka gradnja“  iz Novske.