Grad NOVSKA Službene stranice

Završna faza uređenja poslovno-upravne zgrade “Vodovoda” – sve spremno i za asfaltiranje kruga tvrtke

Završna faza uređenja poslovno-upravne zgrade “Vodovoda” – sve spremno i za asfaltiranje kruga tvrtke

Prostor oko nove poslovno-upravne zgrade tvrtke „Vodovoda“ u Poduzetničkoj zoni „Novska“ nedavno je ograđen, a sve je pripremljeno i za asfaltiranje kruga tvrtke. U isto vrijeme traju završni radovi opremanja prostora i ureda u zgradi.

Kako je prilikom obilaska gradilišta Mariji Kušmiš, zamjenici gradonačelnika, rekao Mario Filipović, direktor tvrtke „Vodovod“ Novska, u slijedećoj fazi slijedi izgradnja skladišnih i garažnih prostora.

Upravna zgrada s prizemljem i potkrovljem ima oko 290 metara prostornih površine, a direktor Filipović ističe da su izgradnju i uređenje nove upravne zgrade financirali iz vlastitih sredstava. Prema njegovim riječima u listopadu očekuje i svečano otvorenje prostora, prvog poslovnog objekta u zoni.

"Tijekom 2019. godine planiramo pokrenuti sve preostale postupke i javno nadmetanje za radove na Aglomeraciji Novske, projekt izgradnje i rekonstrukcije sustava odvodnje i vodoopskrbe, uređaja za pročišćavanje otpadnih voda te nabava komunalne opreme",  rekao je direktor.