Grad NOVSKA Službene stranice

ZMT

ZMT "Novska 2015./2016" započeo javnim izvlačenjem parova 1. kola

Pod pokroviteljstvom Sportskih novosti tradicionalni, 14. po redu Zimski malonogometni turnir "Novska 2015./2016." u organizaciji NK Libertas Novska započeo je u četvrtak, 10. prosinca,  javnim izvlačenjem parova 1. kola.


Predsjednik Organizacijskog odbora ovogodišnjeg turnira Vedran Mihaljević izrazio je zadovoljstvo odazivom, jer se na turnir prijavilo 24 seniorske i 8 veteranskih ekipa, dok se broj ekipa u mlađim uzrastima približio brojci 40. Izvlačenju parova prisustvovali su i čelnici Nogometnog središta SMŽ, tajnik Damir Nogić i predsjednik Davor Ivić, koji je i izvukao parove 1. kola. Prema propozicijama, nakon 1. kola 12 ekipa pobjednika ide u daljnju fazu natjecanja, a preostalih 12 borit će se međusobno za 4 mjesta koje vode u osminu finala. Veteranske ekipe podijeljene su u dvije skupine. Prve utakmice igraju se već ovog vikenda, u petak 11. prosinca, subotu 12. prosinca i nedjelju 13. prosinca od 18 sati, a parove možete doznati na web stranici Nogometnog središta Novska - http://www.ns-novska.hr/.


Klub i sponzor, Grad Novska osigurali su 25.000 kuna za nagradni fond, a pobjedniku slijedi 20.000 kuna. Predviđene su i sportske nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca turnira, a igrat će se i u mlađim kategorijama prstića, limaća i mlađih pionira. Cijena ulaznice je 10 kuna, a medijski pokrovitelji su Radio postaja Novska i Radio Quirinus.