Grad NOVSKA Službene stranice

JAVNI NATJEČAJ za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz proračuna Grada Novska

Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje Grada Novska na temelju odluke Gradonačelnika Grada Novska KLASA: 363-05/16-01/17; URBROJ:2176/04-03-16-1 od 11 studenog 2016.  objavljuje

 

JAVNI NATJEČAJ

za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se

financiraju iz proračuna Grada Novska

 

  1. PREDMET NATJEČAJA:

Obavljanje poslova preuzimanja i prijevoza umrle osobe ili posmrtnih ostataka osoba za koje nije moguće utvrditi uzrok smrti bez obdukcije, i to od mjesta smrti na području Grada Novska do    nadležne patologije ili sudske medicine.

Grad Novska će snositi troškove preuzimanja i prijevoza umrle osobe na obdukciju temeljem ispostavljenog računa pogrebnika uz uvjete:

-           da se umrla osoba  ili posmrtni ostaci nalaze na području grada Novska

-           da preuzimanje i prijevoz umrle osobe obavlja pogrebnik s kojim Grad Novska ima zaključen ugovor o obavljanju tih poslova.

 

  1. VRIJEME  NA KOJE SE SKLAPA UGOVOR:
  1. (slovima: četiri) godine

 

  1. PODNOŠENJE PONUDA:

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih ponuda.

Ponuda na natječaj obavezno sadrži ime i prezime, odnosno naziv ponuditelja s naznakom prebivališta odnosno sjedišta, te broj žiro/tekućeg računa s naznakom banke kod koje je isti otvoren.

Ponude na natječaj mogu podnijeti pravne ili fizičke osobe koje ispunjavaju slijedeće uvjete, te su iste uz ponudu dužne dostaviti i dokaze o ispunjavanju tih uvjeta:

  • da su upisane u odgovarajući registar za obavljanje pogrebničke djelatnosti, a što dokazuju izvodom iz registra,
  • da imaju rješenje o ispunjavanju uvjeta za obavljanje pogrebničke djelatnosti,  a što dokazuju preslikom rješenja,
  • da su kadrovski i tehnički ekipirani na način da pozive od ovlaštene osobe  mogu primati tijekom 24 sata svakog dana što dokazuju izjavom o ispunjavanju kadrovskih i tehničkih uvjeta,
  • da nemaju nepodmirenih dugovanja prema Republici Hrvatskoj što dokazuju odgovarajućom potvrdom Porezne uprave,  ne starijom od 30 dana,
  • da nemaju nepodmirenih dugovanja prema Gradu, po bilo kojem osnovu, što dokazuju odgovarajućom potvrdom nadležnog upravnog odjela grada, ne starijom od 30 dana od dana raspisivanja natječaja,
  • da pogrebnik fizička osoba ili  odgovorna osoba u pravnoj osobi nisu pravomoćno osuđeni te da se protiv njih ne vodi kazneni postupak zbog gospodarskog kriminala o čemu odgovorna osoba daje  ovjerenu izjavu za sebe,  i za pravnu osobu ponuditelja,
  • da će prilikom sklapanja ugovora dostaviti ovjerenu bjanko zadužnicu na iznos od 50.000,00 kn, što dokazuju izjavom u ponudi.

Ponuda mora obavezno sadržavati ispunjen cjenik usluga za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se nalazi u prilogu ovog natječaja i sastavni je dio natječajne dokumentacije.

      Prilikom sklapanja ugovora ponuditelj je dužan dostaviti jamstvo za uredno izvršenje ugovora. Kao jamstvo za uredno izvršenje ugovora, te naknade moguće štete nastale zbog neispunjenja obveza iz ugovora, odabrani ponuditelj će dostaviti ovjerenu bjanko zadužnicu (potvrđenu od strane javnog bilježnika), s naznakom najvišeg iznosa do 50.000,00 kuna, sukladno članku 9. Pravilnika o obliku i sadržaju bjanko zadužnice ( Narodne novine br. 147/10 i 16/11). 

 

  1. KRITERIJI ZA IZBOR NAJPOVOLJNIJE PONUDE:

Najpovoljnijim ponuditeljem smatrat će se ponuditelj koji uz ispunjenje svih  uvjeta iz točke III. ovog javnog  natječaja ponudi i ukupno najnižu cijenu, po cjeniku koji je sastavni dio natječajne dokumentacije.

 

  1. ROK ZA PREDAJU PONUDA:

Ponude s prilozima dostavljaju se u roku od 15 dana od dana objave natječaja preporučenom poštom na adresu: Grad Novska, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje, Trg dr. Franje Tuđmana 2, 44330 Novska ili neposredno u pisarnicu grada Novska na adresu: Trg dr. Franje Tuđmana 2 u Novskoj.        

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti s naznakom „NATJEČAJ ZA OBAVLJANJE POSLOVA PRIJEVOZA POKOJNIKA KOJI SE FINANCIRAJU IZ PRORAČUNA GRADA NOVSKA“. 

 

  1. OTVARANJE PONUDA I IZBOR NAJPOVOLJNIJEG PONUDITELJA        

Javno otvaranje ponuda izvršiti će se  Povjerenstvo za provedbu postupka dana  27. prosinca 2016. godine u 12 sati u prostorijama Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje, soba 222/I kat.

Na javnom otvaranju ponuda mogu biti prisutni ovlašteni predstavnici ili punomoćnici ponuditelja koji su podnijeli ponude po ovom natječaju.

Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati.

Na osnovi pristiglih ponuda Povjerenstvo za provedbu postupka odabira prijevoznika   donijet će prijedlog odluke za odabir najpovoljnije ponude za poslove iz točke I. ovog natječaja te ga uputiti Gradonačelniku Grada Novska radi donošenja odluke o izboru osobe kojoj će se  povjeriti obavljanje poslova prijevoza pokojnika na temelju ugovora

Upravni odjel za gospodarstvo,  poljoprivredu, komunalni sustav

i  prostorno uređenje

                                                                  

OVDJE MOŽETE PREUZETI CJENIK USLUGA PRIJEVOZA POKOJNIKA

OBJAVITI:

  1. Oglasna ploča, Trg dr. Franje Tuđmana2, I. kat
  2. Internet stranica: novska.hr
  3. Radio postaja Novska