Grad NOVSKA Službene stranice

Koncerti učenika Glazbene škole u Novskoj povodom Dana škole

Glazbena škola u Novskoj priredila je u utorak 14. ožujka u Kino – dvorani POU- a te u četvrtak 16. ožujka u Koncertnoj dvorani Glazbene škole u Novskoj koncerte učenika u povodu obilježavanja Dana škole.

Na početku svečanog koncerta u utorak u kino dvorani u pozdravnom govoru zamjenik ravnateljice, Igor Tatarević osvrnuo se na Regionalno natjecanje u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga u glasoviru koje se održalo ove godine u Novskoj od 5. do 7. ožujka, zahvalivši se svim zaposlenicima na dodatnom trudu i angažmanu te prisutnom gradonačelniku Vladi Klasanu za potporu Grada koja je bila presudna za realizaciju natjecanja. Zamjenik ravnateljice čestitao je svim učenicima koji su do sada polučili zapažene uspjehe i nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima u Novom Marofu, Križevcima, Poreču, Jastrebarskom i Novskoj.

I ove godine zanimljiv i raznolik program pripremili su nastavnici: Maja Biželj, Marija Klasan Kinderman, Ivana Duvnjak, Ana Betević Dadić, Saša Babić, Marko Matić, Filip Novosel, Boris Doliner, Stiven Ruvčeski, Lucija Petrač i Igor Tatarević, uz klavirsku pratnju Lorene Alpeze, a nastupili su učenici: Hana Klanac, klavir, Dora Pavić, violina, Ela Uroić, klavir, Marin Johović, violina, Žana Josić, klavir, Marija Bublić, gitara, Gabriel Prelesnik, violina, Patrik Tomac, harmonika, Klara Komljenović, bisernica, Laura Ugrica, orgulje, Rebecca Bjelanović, klavir, Marko Martinović, bisernica, Sebastian Debeljak, klavir, Ivana Kuliš, flauta obl., Dominik Domitrović, bisernica, Mali i Veliki zbor glazbene škole te Tamburaški orekestar.