Grad NOVSKA Službene stranice

Za tisuće zadovoljnih posjetitelja zahvala svim sudionicima manifestacije „Lukovo u Novskoj“

Brojke govore, bilo je ovo najuspješnije “Lukovo u Novskoj“, manifestacija kojom se slavi Dan grada Novske i blagdan Lukova. U šestodnevnoj manifestaciji brojni sadržaji, uz sudionike, veliki broj volontera, udruga i pojedinaca, i tisuće zadovoljnih posjetitelja programa koji su bili ponuđeni.

Uz simbolične poklone, priliku da se zahvale svima koji su dali svoj doprinos da ovogodišnje „Lukovo Novskoj“  prođe u zadovoljstvu, na prigodnoj svečanosti u Gradskoj vijećnici,  dobile su i djelatnice TZ Grada Novske, a u zahvalama im se priključio i gradonačelnik Grada Novske.

Posao pripreme slavlja i  koordinacije događanja sa svim sudionicima odrađen je uz najvišu ocjenu, poslužilo je naravno i vrijeme, kako je rečeno, bilo je i sitnih propusta no ono što je s ponosnom istaknuto, „Lukovo u Novskoj“ uvršteno je u značajne kulturne manifestacije u Hrvatskoj.

- Zasigurno je najveći događaj u ovoj godini u Zapadnoj Slavoniji iza kojeg je svojim pokroviteljstvom stalo i Ministarstvo kulture RH, naglasila je Marija Kos, djelatnica TZ grada Novske.

Najavljen je i novi događaj, slijedi „Advent u Novskoj“ u prosincu,  za koji već sada iz TZ Novska poručuju, „bit će poseban“.