Grad NOVSKA Službene stranice

Međunarodni dan darivanja knjiga 14. 2. 2021.

Međunarodni dan darivanja knjiga 14. 2. 2021.

Ako u svojoj kućnoj knjižnici imate jednu ili više slikovnica ili knjiga za djecu koju ste pročitali i možda bi je željeli pokloniti nekom djetetu ovo je idealna prilika da se priključite akciji Gradske knjižnice i čitaonice „Ante Jagar“ Novska.

Već smo se bezbroj puta uvjerili da su naši Novljani i Novljanke uvijek tu kada je potrebno pokazati veliko srce. Ponosni smo što smo dio te zajednice! Pozivamo Vas da nam se pridružite u obilježavanju Međunarodnog dana darivanja knjigom (14. veljače) koji ove godine posvećujemo djeci u potresu pogođenom području.

 Namjera nam je slikovnice i knjige proslijediti djeci u ustanovama i sličnim privremenim smještajima gdje se nalaze djeca s Banovine.

 Pozivamo vas da složite  paketić/poklon sa slikovnicom ili dječjom knjigom i sitnicama koje djeca vole (slatkiši, blokići, različiti pribor za pisanje i crtanje i sl),te porukom podrške i donesete u Gradsku knjižnicu i čitaonicu „Ante Jagar“ Novska.

 

Napomena: Bilo bi dobro da prilikom slaganja paketića obratite pozornost na dob djeteta, odnosno da poklončići i slikovnica ili knjiga koje ćete staviti u paketić budu za isti uzrast, a na paketiću označite kojoj dobi djeteta je paketić namijenjen.

Svoje paketiće možete dostaviti u Gradsku knjižnicu i čitaonicu „Ante Jagar“ Novska do 15. veljače 2021.