Grad NOVSKA Službene stranice

Mlada glazbena nada Sandro Bjelanović na prijamu kod gradonačelnika

Mlada glazbena nada Sandro Bjelanović na prijamu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Novske Vlado Klasan je u četvrtak, 18. svibnja održao prijam kako bi čestitao našoj mladoj glazbenoj nadi Sandru Bjelanoviću na sudjelovanju u televizijskom show-u "Zvijezde", gdje je na najljepši način prezentirao naš Grad i svoj izniman talent. Prijamu je nazočila i ravnateljica Glazbene škole u Novskoj Dunja Uroić, koja je izuzetno ponosna na uspjehe svih učenika svoje škole, pa tako i na uspjeh Sandra Bjelanovića. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je pružajući financijsku potporu imao priliku ispred Gradske uprave pridonijeti njegovom glazbenom razvoju.

"Zadovoljstvo mi je što mogu na jedan najiskreniji način izraziti poštovanje našem sugrađaninu Sandru Bjelanoviću, koji se u televizijskom show-u "Zvijezde" pokazao kao izvanredan" – rekao je gradonačelnik, te mu je uime svih građana grada Novske čestitao na daljnjem plasmanu i uspjehu. Sandro je rekao kako se na show prijavio sam, sasvim iznenada, a nakon toga je uslijedio poziv na sudjelovanje u pred audiciji. "Bio sam oduševljen kada su mi javili da sam prošao u sljedeći krug, a bojao sam se samo da ne zaboravim tekst pjesme, no dao sam sve od sebe i sretan sam što je žiri prepoznao moj talent" – izjavio je Sandro Bjelanović, koji se gradonačelniku Klasanu zahvalio na prijamu i podršci na njegovom putu prema zvijezdama. U sljedećim fazama natjecatelji će biti podijeljeni u grupe, te će od ukupno 57 samo 21 natjecatelj proći u daljnji tijek natjecanja.

Ravnateljica Dunja Uroić se prije svega zahvalila gradonačelniku Vladi Klasanu, rekavši kako je uvijek spreman čestitati našim nadarenim glazbenicima. "Gradonačelnik nas uvijek prati i od srca mu se zahvaljujem za sve što je učinio za nas i naše učenike, a ovom prilikom posebno se zahvaljujem profesoru Igoru Tatareviću koji je prvi prepoznao Sandrov talenti i specifičnu boju glasa" – dodala je ravnateljica škole Dunja Uroić, rekavši kako je Sandro zajedno sa zborom Glazbene škole u Novskoj, na svim nastupima u gradu, županiji i šire doživio ovacije. Ravnateljica je ovim putem pozvala gradonačelnika i sve građane grada Novske na kvalitetan besplatni koncert vrhunskih glazbenika u ponedjeljak, 22. svibnja u 19 sati, koji će se održati u prostoru Koncertne dvorane Glazbene škole u Novskoj, a koji je ostvaren uz potporu Ministarstva kulture.