Grad NOVSKA Službene stranice

MrežaTV održala Božićni domjenak i premijeru novog studija u Zagrebu

Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan je u petak, 16. prosinca prisustvovao tradicionalnom Božićnom domjenku u organizaciji MrežeTV u Zagrebu. Uzvanicima se obratio jedan od većinskih vlasnika MrežeTV Zoran Kovačić, koji se tom prigodom zahvalio svima na dolasku, poslovnim partnerima na dobroj suradnji, te djelatnicima na trudu i radu koje svakodnevno ulažu.

"Okupili smo se da se svima zahvalimo, ali i da se malo pohvalimo, jer smo kao regionalna televizija najgledaniji, ne samo u Zagrebu i Zagrebačkoj regiji, već i Dalmaciji" – rekao je Zoran Kovačić. Također je istaknuo kako su ove godine planirali proširiti koncesiju, što nisu uspjeli ostvariti, no ustvrdio je kako od te ideje neće odustati. "To će nam biti zadatak u 2017. godini, kao i težnja da budemo još bolji. U svakom slučaju mi ćemo se potruditi" – dodao je Kovačić. Jedan od važnih projekata kojeg su ove godine priveli kraju je i novi studio u kojem će se snimati zabavni program. Upravo je u spomenutom studiju održan Božićni domjenak, te su ga svi uzvanici imali čast premijerno pogledati, budući da još nije bio u eteru.

 

"Premijera studija u eteru planirana je nakon nove godine. Za taj projekt smo se malo duže pripremali, oko godinu dana, ali sve to financiramo iz vlastitog kapitala, zato možda ide malo sporije" – izjavio je Zoran Kovačić. Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan je djelatnicima MrežeTV poželio da im se ostvare sve želje, te da nagodinu u novom studiju, napreduju s novim tehnologijama i programima, zaželjevši im sve najbolje u povodu nadolazećih blagdana.