Grad NOVSKA Službene stranice

Novska će se na sajmu REXPO 2016 predstaviti velikim investitorskim imenima

Novska će se na sajmu REXPO 2016 predstaviti velikim investitorskim imenima

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2016 koji se u zagrebačkom Hypo Event Centru održava 24. i 25. studenog, ključno je mjesto predstavljanja tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država.
Zlatni sponzor ovogodišnjeg izdanja REXPO sajma je turska investicijska tvrtka Global Ports Holding, čiji predsjednik Uprave, gospodin Mehmet Kutman, dolazi osobno na sajam u pratnji važnih suradnika i partnera. 
U okviru REXPO sajma grad Novska predstavit će „Poduzetničku zonu Novska“. Na udaljenosti od samo 95 km od Zagreba potencijalnim ulagačima na ukupno 85ha zemljišta, na kojima slobodno mogu formirati parcele, nudi se potpora na prodajnu cijenu i na naknadu za pravo građenja, te oslobođenje od plaćanja kom. doprinosa, kom. naknade; angažirane el. energije i poreza na tvrtku. 
Svečano otvorenje sajma REXPO 2016 održat će se u četvrtak, 24. studenog u 17:00h, uz prisustvo brojnih visokih uzvanika. Svoj dolazak su potvrdili predsjednik Hrvatskog sabora, gospodin Božo Petrov, te ministri, gospodin Lovro Kuščević, gospodin Oleg Butković, gospodin Garri Cappelli, te potpredsjednik Vlade, gospodin Ivan Kovačić, a očekuje se i potvrda dolaska predsjednika Vlade RH, gospodina Andreja Plenkovića. 
REXPO HTL Dan 2016 koji je na rasporedu od 11:25h, drugog dana održavanja sajma, ugostit će tri panel rasprave kojima će fokus biti na hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena. Glavni mu je partner Vision Hospitality Asset Management, vodeća konzultantska tvrtka u hotelskom sektoru koja pruža nezavisno savjetovanje hotelskim investitorima, vlasnicima, financijskim institucijama i operaterima u cijeloj Europi.  
Od prvog izdanja sajma, REXPO cilj je raditi na povezivanju i unapređenju investicijskog okruženja u Hrvatskoj, ali i šire. 
Peto izdanje sajma zasigurno će doprinijeti ostvarenju tog cilja.