Grad NOVSKA Službene stranice

OBAVIJEST - Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novska

OBAVIJEST

  Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novska

Grad Novska izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novska.

Uvid u prijedlog Programa može se izvršiti svakim radnim danom

od 16. svibnja do 30. svibnja 2018. godine

od 7,00 do 15,00 sati

u ulaznom holu Gradske uprave Grada Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 2., Novska

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa raspolaganja najkasnije do isteka javnog uvida. O svim prigovorima odlučivati će Gradsko vijeće Grada Novska u roku 30 dana.

Prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novska moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime i adresu podnositelja te se dostavljaju na adresu Grada Novska, Trg dr. F. Tuđmana 2., Novska  ili osobno u Pisarnicu Grada Novska na istoj adresi.

Za dodatna pitanja slobodno se obratite u UO za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje na tel. 044/ 691 528.

Grad Novska

 

OVDJE MOŽETE PREUZETI 

PROGRAM RASPOLAGANJA

PRILOG 1

PRILOG 2

KARTA 1

KARTA 2

KARTA 3

KARTA 4

KARTA 5

PRIGOVOR NA PRIJEDLOG PROGRAMA RASPOLAGANJA