Grad NOVSKA Službene stranice

OBAVIJEST - Pozivamo obveznike komunalne naknade koji imaju pravo na oslobođenje plaćanja komunalne naknade da podnesu Zahtjev za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade

Grad Novska će uskoro svim obveznicima plaćanja komunalne naknade putem pošte poslati nove uplatnice za 2017. godinu.

Također će odvojeno od komunalne naknade,  biti  Vam dostavljene nove uplatnice za Naknadu za uređenje voda ( NUV ) za 2017.godinu.

Kako bi se ažurirala baza podataka i uvela pravednija naplata molimo obveznike da prijave sve promjene ukoliko je došlo do promjene obveznika, visine kvadrature, adrese ili slično .

Zahtjeve možete dostaviti osobno u Grad Novska u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje – komunalna naknada, Trg dr. Franje Tuđmana 2 ili preuzeti i popuniti Obrazac u digitalnom obliku (u wordu)  na dolje postavljenim linkovima, te ga poslati putem mail-a na e-mail: : grad@novska.hr.

Pozivamo obveznike komunalne naknade koji imaju pravo na oslobođenje plaćanja komunalne naknade , da podnesu Zahtjev za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade, sa potrebnim dokazima  za oslobođenje u 2017.godini budući da se Rješenja o oslobađanju donose na rok od godine dana te ih je svake godine potrebno obnoviti.

Obrasce predmetnih Zahtjeva možete preuzeti na linkovima:

Zahtjev za utvrđivanje obveze plaćanja komunalne naknade

Zahtjev za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade za stambeni prostor

U slučaju dodatnih nejasnoća i pitanja u vezi s dobivenim uplatnicama, možete kontaktirati Grad Novska, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje, na broj telefona 691-511 ili na e-mail: grad@novska.hr.