Grad NOVSKA Službene stranice

Obilježen Dan djeteta u Crvenom križu Novska

Obilježen Dan djeteta u Crvenom križu Novska

Povodom obilježavanja Dana djeteta, 20. studenoga i Crveni križ Novska se priključio obilježavanju Dana djeteta u srijedu, 23. studenoga u svojim prostorima na edukativan način i na inicijativu logopedice Daliborke Jandroković, magistrice logopedije.

Već tri godine Daliborka Jandroković u prostorima Crvenog križa dva puta tjedno održava logopedske usluge i pomaže djeci koja imaju problema s govorom. U sinergiji Grada Novska, općina Lipovljani i Jasenovac, Crvenog križa i logopeda već 14 godina djeci koja imaju socijalno emotivne i govorne probleme obraćaju se za pomoć i mnogi ih uspjevaju riješiti.

Velika je prednost imati logopeda na svojim prostorima osobito što su usluge logopeda besplatne, posebno u ovim vremenima krize. Pohvalila je rad Crvenog križa Novska i istaknula kako je veliki problem doći do logopeda.

Ravnatelj Crvenog križa Zoran Prpić povodom obilježavanja Dana djeteta želio je da se prezentira i istakne rad logopeda koji traje već 14 godina uz pomoć grada Novska, općine Lipovljani i općine Jasenovac.

Zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević je iskazao zadovoljstvo radom Crvenog križa i logopedice koja je potrebna djeci s teškoćama u govoru te da će grad Novska i dalje financijski pomoći rad Crvenog križa na opće zadovoljstvo svih građana i žitelja ovih naših područja.

Obilježavanju djeteta nazočila je i ravnateljica Dječjeg vrtića "Radost" Dijana Kadliček i predstavnica Osnovne škole Novska.