Grad NOVSKA Službene stranice

Održane radionice za izradu božićnih ukrasa

Adventskih događanja  u organizaciji Grada Novske i Turističke zajednice svake godine sve je više, a sadržaji su sve bogatiji i raskošniji. Tako je uoči Božića ove godine Pučko otvoreno učilište Novska organiziralo kreativne radionice za izradu božićnih ukrasa. Radionice su održane 15. 19. i 21. prosinca u vremenu od 17 do 18 sati, u Galeriji POU Novska.

Ukrasi su se izrađivali u različitim tehnikama, a u radionicama su sudjelovali članovi udruge "Društva likovnih autora Novska" i "Udruge žena Iskra". Mnogi građani su se odazvali ovim radionicama i pokazali svoju kreativnost uz  ljepotu druženja u ovim predblagdanskim danima.

Naše dvije sugrađanke Edita Puškarić i Marija Augustin koje su nazočne na mnogim kulturnim događanjima i ovoga puta su dale  svoj doprinos u manifestaciji "Advent u Novskoj" svojom kreativnošću na radionici božićnih ukrasa.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Novska Valentina Opić za Radio postaju Novska je istaknula kako je zadovoljna odazivom građana te se zahvalila svima koji su sudjelovali na radionicama posebno Društvu likovnih autora Novska "DLAN-u" i Udruzi žena "Iskra".