Grad NOVSKA Službene stranice

Otvaranjem klizališta “Zima u Novskoj” službeno započela

Otvaranjem klizališta “Zima u Novskoj” službeno započela

Manifestacija “Zima u Novskoj” otvaranjem klizališta službeno započela. Što se tiče klizališta, valja naglasiti da je ono ove godine postavljeno bez konstrukcije, koja je proteklih godina natkrivala led, zbog  novonastale epidemiološke situacije.

Kako neki sudionici u pripremi bogatih sadržaja koji će obilježiti ovu manifestaciju kažu, biti će ovo najljepša čarobna “Zima u Novskoj“. A da je tome tako, svi građani, ali i posjetitelji našega grada u to se mogu uvjeriti i osobno posjetom mjesta u gradu gdje se održava ova prelijepa manifestacija. 

“Zima u Novskoj” daje posebnu dimenziju ljepote božićnih blagdana, jer i nakon Božića pruža puno sadržaja i druženja, tako da je blagdansko ozračje obilježeno kroz cijeli mjesec, sve do ispraćaja stare i dočeka Nove godine, pa i u siječnju, jer sve će trajati do 9. siječnja 2022.

“Zimu u Novskoj” svojom kreativnošću i nesebičnim radom iz godine u godinu s osmišljavanjem i kreiranjem brojnih sadržaja realiziraju djelatnice i djelatnici TZ Grada Novske, kao i sam Grad Novska, koji prepoznaje važnost ovakvih događanja. Za blagdansku čaroliju Novske posebnu zaslugu imaju djelatnici tvrtke “Novokom“, koji su od početka prosinca angažirani na ukrašavanju gradskih trgova i ulica, kao i danas otvorenog klizališta.