Grad NOVSKA Službene stranice

Otvorenje novouređenog vanjskog školskog igrališta Osnovne škole

Staro i oronulo školsko igralište  odjenulo je novo ruho. Nešto ranije izgrađene su i nove tribine za gledatelje. Uređenjem vanjskog školskog igrališta učenici  moći će sate tjelesne i zdravstvene kulture, ali i slobodno vrijeme provoditi na kvalitetniji i ispunjeni način.

Kratkim programom učenici Osnovne škole Novska zahvalili su odraslima što čine za njih. Obnova igrališta prvotno je zasluga ravnateljice Antonije Mirosavljević koja je uporna kad želi postići ciljeve kojima unaprjeđuje i poboljšava uvjete za život i rad svojih učenika.

Obnova igrališta ne bi bila moguća ni bez financijske pomoći Sisačko-moslavačke županije i Grada Novske.  Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić pozdravio je nazočne učenike, djelatnike škole i roditelje i istaknuo kako često dolazi u Osnovnu školu Novska i osjeća se vrlo ugodno u njoj, a prigodnim riječima okupljenima se obratio i Marin Piletić, gradonačelnik Grada  Novske.

  

- Na obnovljenom prostoru vanjskog igrališta možemo očekivati još bolje sportske rezultate i nasmijana lica naših učenika. Zbog njih je igralište i obnovljeno, - kazala je uz zahvale Antonija Mirosavljević, ravnateljica OŠ Novska.

Učenici su izveli kraći zabavni i sportski program, a najmlađi učenici škole prvi su protrčali igralištem u revijalnoj utrci kojom su simbolično otvorili igralište.