Grad NOVSKA Službene stranice

Pakrački osnovnoškolci svake godine organizirano dolaze na "Advent u Novskoj"

Osnovnoškolci iz Pakraca već treću godinu za redom organizirano posjećuju novljansko klizalište, te su oduševljeni manifestacijom "Advent u Novskoj". I ove je godine jedan razredni odjel iz pakračke Osnovne škole "Braće Radića" s učiteljicom posjetio Gradsko klizalište u Novskoj. U okviru izvannastavnih aktivnosti su u srijedu, 21. prosinca uživali kližući se na ledenoj podlozi.

"Ovdje smo već treću godinu, super nam je, djeca su jako zadovoljna, a cijene su povoljne. Prve godine smo bili na otvorenom, od kada je klizalište natkriveno puno je bolje. Svake godine se proširuje ponuda, s čim smo jako zadovoljni. Ova manifestacija je jako pohvalna, djeca se zabavljaju i provode na svježem zraku i doći ćemo svakako i narednih godina" – izjavila je učiteljica Ivana Roksandić, koja je na Gradsko klizalište u Novsku dovela cijeli razred, odnosno 18-ero učenika. 

Istaknula je kako su učenici oduševljeni novljanskim klizalištem i "Adventom u Novskoj". "Čim počne nova školska godina djeca me pitaju jesam li planirala izlet u Novsku u okviru izvannastavnih aktivnosti, na što im ja odgovaram da se sada već podrazumijeva da za vrijeme zimskog perioda dolazimo u Novsku. To je sada prešlo u svojevrsnu lijepu tradicionalnu aktivnost" – izjavila je učiteljica Ivana Roksandić iz Osnovne škole Braće Radića u Pakracu.