Grad NOVSKA Službene stranice

Početak školske godine za osnovce – prvašići krenuli uz lijepe želje i šarene balone

Početak školske godine za osnovce – prvašići krenuli uz lijepe želje i šarene balone

Za učenika i njihove nastavnike započela je nova školska godina, ova na neobičan način,  uvjetovana pandemijom koronavirusom.

Maske su obavezne u višim razredima osnovne škole te u srednjoj školi ako se u učionici ne može osigurati dovoljan razmak među učenicima, a školski sat će trajati 40 minuta.

S nastavom su započele, Područne škole u Brestači, Bročicama i Starom Grabovcu te u Staroj i Novoj Subockoj kao i u Matičnoj, Osnovnoj školi Novska.

U klupe su prvi put sjeli i prvašići. Došli su s roditeljima, a u školama su ih dočekali ravnateljica Antonija Mirosavljević i učiteljice, Ksenija Lekić, Nikolina Rupčić, Mirjana Duvandžija, Ljerka Vukelić, Danijela Trbojević i Kristina Kramarić.

"Nadamo se da će ova školska godina dobro proći i djeca je zauvijek pamtiti i da će ovi današnji prvašići za osam godina sa srećom i veseljem izaći iz Osnovne škole Novska", kazala je ravnateljica, želeći  svim učenicima, nastavnicima i roditeljima puno sreće.

TONSKI PRILOG: Antonija Mirosavljević

 

Početak škole prvašići su obilježili lijepim željama i šarenim balonima koji su pred ulazak u školske klupe pustili u zrak.