Grad NOVSKA Službene stranice

Potpisani ugovori o stručnom osposobljavanju

Potpisani ugovori o stručnom osposobljavanju

Grad Novska je od 2013. godine redovito provodio mjeru HZZ-a za poticanje zapošljavanja, kojom korisnici mjere imaju priliku steći iskustvo i napredovati. Ova hvale vrijedna mjera i dalje se nastavlja provoditi u Gradu Novska, te je u četvrtak, 15. prosinca u maloj vijećnici Grada Novske održano još jedno potpisivanje Ugovora o stručnom osposobljavanju.

Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan potpisao je Ugovore s pet novih polaznika, te navodi kako je s današnjim potpisivanjem dovršena tek prva etapa.  "Zadovoljan sam jer smo ovim započeli još jedan novi ciklus stručnog osposobljavanja. Uskoro će biti raspisan još jedan natječaj" – rekao je gradonačelnik, izrazivši želju da se što više mladih ljudi osposobi za rad. Također je konstatirao da je Grad Novska jedan od vodećih gradova po broju potpisanih Ugovora o stručnom osposobljavanju.

Svim potpisnicima je zaželio uspješan rad i da budu što kreativniji i odgovorniji prema poslu i radnim obavezama. Potpisivanju Ugovora o stručnom osposobljavanju nazočila je i Pročelnica za poslove Gradskog vijeća i gradonačelnika Ivanka Zečević Šolta, koja je tom prigodom upoznala potpisnike o njihovim obavezama i pravima.