Grad NOVSKA Službene stranice

Pričaonica u

Pričaonica u "Kući djeda Mraza"

U okviru manifestacije "Advent u Novskoj" svoje mjesto već tradicionalno zauzela je i Kuća djeda Mraza u kojoj se održavaju Pričaonice i crtani filmovi za najmlađe.

Kuća Djeda Mraza otvorena je svaki dan od 15 do 20 sati i rado prima u svoje prostore djecu svih uzrasta. Ove godine Kuća djeda Mraza je puno veća, raskošnije okićena, u njoj mališani mogu gledati crtiće, filmove za djecu i slušati priče.

U ponedjeljak, 19. prosinca  u Kuću djeda Mraza došla su djeca iz Dječjeg vrtića "Radost" Novska i njihove tete, te  odgajatelj Marijan. Kuću djedice posjetila je i beba koja je stara nepuna dva mjeseca, no šutjela je i pažljivo slušala priče što pokazuje da su ove pričaonice zanimljive djeci svih uzrasta. Pričaonicama će se pridružiti uz odgajateljice, učiteljice i profesorice iz Osnovne i Srednje škole Novska.

U utorak, 20. prosinca pričaonici će se pridružiti knjižničarke iz Gradske knjižnice "Ante Jagar" u Novskoj, a u četvrtak 22. prosinca u 14,00 sati djecu očekuje podjela poklona u Kući Djeda Mraza. 

Kućicu čuva, održava red  i svima poželi dobrodošlicu lijepi vilenjak, koji ujedno poziva svu djecu da im se pridruže u radionice, pričaonice i zajedničko gledanje crtića.