Grad NOVSKA Službene stranice

Primopredaja vlasti u Gradu Novska

U uredu gradonačelnika Grada Novske obavljena je primopredaja vlasti. Novoizabrani gradonačelnik Marin Piletić, zajedno sa svojim zamjenicima Marijom Kušmiš i Sinišom Kesićem, preuzeli su upravljanje Gradom od Vlade Klasana, dosadašnjeg gradonačelnika i Vedrana Mihaljevića, njegovog zamjenika, koji su obnašali ove funkcije u protekle četiri godine.  

Uz potpisivanje Izviješća o dosadašnjem radu sada već bivšeg gradonačelnika Vlade Klasana i  Izjave o fiskalnoj odgovornosti, čin primopredaje nije trajao dugo. Kratkom izjavom obratio se Vlado Klasan i uz čestitke na izboru novoizabranim dužnosnicima kratko poručio da će kao oporba pomno pratiti rad nove vlasti i biti konstruktivni.

Gradonačelnik Grada Novske Marin Piletić odmah je krenuo radno. Zajedno sa svojim zamjenicima već danas je održao kolegij na kojem su  bili nazočni i svi pročelnici Gradske uprave Grada Novske, a kao što je napomenuo,  posebno ga veseli i susret s premijerom Plenkovićem, predsjednikom Hrvatske Vlade,  tijekom  popodnevnih sati.

Gradonačelnik kaže kako će u narednom vremenu pomno izučiti Proračun Grada Novske, realizaciju i sve projekte koji su u tijeku.