Grad NOVSKA Službene stranice

Gradonačelnik održao prijam za igrače Libertasa

Gradonačelnik održao prijam za igrače Libertasa

Nakon odlično odigrane utakmice, koja im je donijela naslov pobjednika županijskog nogometnog kupa, nogometaši Libertasa okupili su se u maloj vijećnici Grada Novske, u četvrtak, 23. lipnja na prijamu kod gradonačelnika Vlade Klasana. Zamjenik gradonačelnika, koji je ujedno i predsjednik NK "Libertas" Vedran Mihaljević pozdravio je sve prisutne, te im se zahvalio na dolasku, naglasivši kako je gradonačelnik Vlado Klasan izrazio želju da se u maloj vijećnici Grada Novske održi prijam za vodstvo i članove NK "Libertas", poradi izvrsnih rezultata koje u posljednje vrijeme ostvaruju na nogometnim utakmicama, posebice zbog osvajanja županijskog nogometnog kupa po prvi puta u povijesti kluba.

"Moram naglasiti da sam osobno jako ponosan i zadovoljan zbog ovog rezultata kojeg je ostvario NK "Libertas", a isto tako i istaknuti da se Upravni i Izvršni odbor kluba borio upravo onako kako ste se vi borili na travnjaku i to kako bi vam osigurali sve adekvatne uvjete za redovit rad kluba. Zahvaljujem se ovim putem svima ponaosob na trudu, svakom članu izvršnog odbora, tajniku, dopredsjedniku, a posebice treneru Đuki Petrinecu kao i Gradu odnosno gradonačelniku, koji nam pružaju financijsku potporu, a nadam se da će Grad i ubuduće biti dvanaesti igrač kluba, pružajući maksimalnu potporu ovim dečkima jer oni to stvarno zaslužuju" – rekao je predsjednik NK "Libertas" Vedran Mihaljević.

Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan osvrnuo se na blisku prošlost, rekavši kako su iza kluba turbulentna i loša vremena puna podmetanja, no pohvalio je igrače koji su unatoč tome ostvarili velikih uspjeh. "Uspjeli smo riješiti sve nedaće koje su zadesile klub, iako nam novi zakon nije išao na ruku, a kao nekadašnji prvotimac Libertasa moram reći da sam ponosan na vaš uspjeh" – dodao je gradonačelnik, zahvalivši im se na razumijevanju i na tome što su i dalje ostali jedinstveni.