Grad NOVSKA Službene stranice

Gradonačelnik primio nagrađene kuglačice ŽKK "Novska"

Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan primio je u maloj vijećnici u četvrtak, 27. travnja kuglačice ŽKK "Novska" Ljiljanku Gulić, Snježanu Barberić, Ankicu Keč i predsjednicu kluba Smiljanu Dudu a povodom uspješnog nastupa na Pojedinačnom prvenstvu RH za veterane i veteranke koje je održano početkom travnja u Splitu.

Nastavak je tradicionalnih primanja koja gotovo svakodnevno već četiri godine priređuje gradonačelnik Klasan za uspješne pojedince i udruge, koji su svojim rezultatima i postignućima promicali kako Grad Novsku, tako i djelatnosti s kojima se aktivno bave.

Naše su kuglačice u Splitu 1. i 2. travnja bile veoma uspješne.  Ljiljanka Gulić je osvojila prvo mjesto s 528 oborenih čunjeva, treća je bila Snježana Barberić s 518 čunjeva, a nastupile su još i Ankica Keč, koja je bila 8. s 463 oborena čunja i Smiljana Duda na 10. mjestu s 418 čunjeva.

"Nastupile su kuglačice iz Zagreba, Splita, Solina, Rijeke, Šibenika, Koprivnice i Ogulina, dakle iz cijele Hrvatske, te je ovaj rezultat tim značajniji. Sve su veteranske kategorije nastupile zajednički, što je dalo posebnu težinu ovom natjecanju, a mi smo ostvarile zaista vrijedne rezultate", izjavila je veteranska kuglačka prvakinja Hrvatske Ljiljanka Gulić.

"Kao nekadašnjem sportašu izuzetno mi je drago da sam danas mogao primiti naše kuglačice, koje su ponovo pronijele ime Grada i na tome im iskreno čestitam. Svojim svijetlim primjerom pokazujete put mladima da se bave sportom. U ove četiri godine doista smo izvrsno surađivali, i nadam se da će se tako i nastaviti. Ostvarile ste uspjeh u konkurenciji velikih kuglačkih centara i zbog toga ne morate biti skromne, već ponosne", rekao je u svom obraćanju kuglačicama gradonačelnik Vlado Klasan.