Grad NOVSKA Službene stranice

Izvještajna skupština Taekwondo kluba

Izvještajna skupština Taekwondo kluba "Ogrc" Novska

U Vatrogasnom domu Novska, 20. veljače održana je godišnja skupština Taekwondo kluba "Ogrc" Novska. Taekwondo klub "Ogrc" Novska osnovan je 10. rujna 2002. godine, inicijativom pripadnika Specijalne policije MUP-a RH koji su živjeli u gradu Novskoj, a sa ciljem da osiguraju svojoj djeci i djeci branitelja Domovinskog rata sa područja grada Novske treniranje plemenitog i olimpijskog športa - taekwondoa. 


Na skupštini je predstavljen izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2015 godinu kojeg je podnio tajnik kluba Darko Josić, a  predsjednik kluba Darko Bukvić prezentirao je  plan i program rada i financijski plan za 2016 godinu. Posebno su istaknuti rezultati Kluba  prvenstvu Slavonije i Baranje 2015., kada osvojili 6 zlatnih, 3 srebrne i 5 brončanih medalja i pehar za najboljeg juniora na prvenstvu, a ekipno je klub zauzeo 5. mjesto na prvenstvu. 


Na skupštini su nazočili predsjednik ZSU Novska i ZSSU SMŽ prof. Josip Šimunović i gradonačelnik grada Novske Vlado Klasan koji je uručio diplome najuspješnijim članovima Kluba. Gradonačelnik je pozdravio sve prisutne te se obratio prigodnim riječima rekavši da mu je čast i zadovoljstvo odati poštovanje svim prisutnim te je pohvalio sve članove Kluba i čestitao im na postignutom radu i trudu gdje im je zaželio puno uspjeha u budućim aktivnostima, apostrofirajući organizaciju turnira "Bljasak 1995.", kojeg će, u okviru obilježavanja VRA Bljesak, Grad financijski poduprijeti.