Grad NOVSKA Službene stranice

NORA Novska nastupila na 13. hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena „Sport za sve“ u Zadru

U Zadru, u SRC Ravnice, 4. 11. 2017. godine,  otvoren je 13. hrvatski festival sportske rekreacije žena Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, na kojemu je sudjelovalo 27 rekreativnih udruga i društava iz 11 hrvatskih županija. Više od 270 sudionica natjecalo se u šest sportskih disciplina. Sudionice je između ostalih, pozdravio i zadarski gradonačelnik, Branko Dukić,  a u ime udruge „Relaksa“, domaćina, okupljene je pozdravila predsjednica Katja Pijaca.

Na festivalu su sudjelovale i Novljanke iz Udruge sportska rekreacija NORA Novska. Novljanke su, kako su isaknule, uz prekrasne uspomene koje nose iz Zadra, druženje i zabavu, kući donijele i broncu za osvojeno treće mjesto u diciplini vođenje nogometne lopte.

Nakon službenog dijela natjecanja  prošetale su Zadrom, a u večernjim satima uslijedilo je druženje svih sudionica uz večeru te pjesmu i ples. Zadrani su bili odlični domaćini, a već sljedeće godine, najavljuju Novljanke, odlaze u Šibenik na 14. festival sportske rekreacije žena. Ujedno pozivaju i sve žene da se priključe sportskoj rekreaciji u Novskoj, prvenstveno zbog sebe,  jer za održavanje zdravlja iznimno je važno redovito se baviti sportskim aktivnostima.